Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Moderna Tider...)


SHABIM har ingen pappa...



























Ingen vet


vem


s0m är pappa



till SHABIM.




Kontapel BAHMUTRA


försökte


men ingen visste heller



något om



SHABIMS mamma.







Dom fann honom



på stans SOPTIPP




Övriga genrer av KYREUS of Sweden
Läst 241 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-29 17:59



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Ja, stundom känns örkligheten alltför svår och bättre går det inte år från år.
2014-12-30

  Ingrid Trolle
Så hjärtskärande sorgligt.
2014-12-29

  Teresia Ridell
Svidande..ja tänk att i rika "välmående" länder blir det ofta tjafs om ett barn får två mammor eller två pappor.. Men tänk de barn som faktiskt inte har varkens en mamma eller en pappa. DÄR borde energin läggas, för inget barn ska behöva vara utan en kärleksfull famn.
2014-12-29

  Marita Ohlquist VIP
Blir både ledsen och arg!
Varför har han hamnat där?
2014-12-29
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden