Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som från ingenstans

I bil genom natten. Från ingenstans dyker en rovfågel mot marken framför mig. Han jagar ljuset som om det var en sork. Under en stund lång som en avbländning far vi båda in i nya roller. Han är offer jag rovdjur. Förbryllade fortsätter vi jakten ett tag. Lika plötsligt som samtidigt girar han tvärt och jag bromsar. Vi ruskar på oss och är åter oss själva. Vad det nu är.




Fri vers av Oladju2
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-29 18:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Oladju2