Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eld

din undrande blick
sätter på sig solglasögonen
och tänder en cigarett
för att skingra röken
från eldarna som brinner
runtomkring dig

den eld
som inom dig
slocknade
för länge sedan




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-29 21:10



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
sorglig, men som ur en vacker kärleksnovell
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson