Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hälsa hem


Hälsohemmet

Pensionatet ett Hälsohem med traditioner,
osynliga regler därtill

Bordsdamerna mina för krig mot paret bordet Mycket Nära bakom

Jag är medbrottsling i strategierna
-förklaras nedan warum

Örter och ljummet potatisvatten blandas med mörkertankar

Vi sitter samtliga på en veckas avgiftning:
Socker, kaffe, kött, fisk, ägg, alkohol och tv utbytta mot radikaler

Tänker nu abstinent att det kanske är därför det blir så mörkt borden emellan

Ty, Utrensningen sker inte utan motstånd, det är:
metaboliskt, migränskt, vulkanskt, djävulusiskt

Inbördeskrig blir lätt utbördes

Vi lider omlott, den enes bröd har nån annan ätit upp

Känner varandra som i en Tatifilm,

Ordlöst

Projektivt

Rollerna hierarkiskt besatta, veteranerna äga tolkningsföreträde

Matbordet snurrar runt oss tre gånger dagligen

Vi drömmer hungrigt resten av dygnet

Solidariteten gäller för veckan ut
- Zum Jeden Preiz

Vi är Gruppsykologiska Experiment
Tillfällighetens skapelser

Slumpen ett starkt afrodiaskum

I min familj två kvinnor

Jag skyddar dem med mitt liv veckan till slut.
















Fri vers (Fri form) av Mats Edin VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-30 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow vad bra Mats.
2014-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat!
Ser, hör och känner.
2014-12-30

  Respons VIP
Låter som ett lågintensivt krig i hälsomiljö. Du är bra på att beskriva platser, relationer och känslor!
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP