Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett av årets nya ord i svenskan är tydligen klickfiske, att med hjälp av braskande rubriker locka läsare att klicka sig till vissa texter.


Klickagn




Årsklockan mot slutslaget hörs ticka
Farmor julklappssock ses sticka.

Bättre sent än aldrig, säger farmor.

Festrecepten följs till punkt och pricka
Mamma ses på höften vicka.

Vägen till mannens hjärta går genom magen, säger mamma.

Man och barn mot skärmar blickar
Katten ligger och sig slickar.

Eget bo ger bästa ro, säger katten.

Denna text är blott ett trick
Av poet som vill ha klick.

Försöka duger, säger poeten.


© Birgitta Englund Dimitrova 2014




Bunden vers av Klara Ord VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-12-30 14:56



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
Glöm inte selfiepinnen! ;)
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Klara Ord
Klara Ord VIP