Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så var sagan slut

nagellack
ologiskt och oattraktivt men
symboliskt för min sorg
svart svart svart
vitt ljus i ögonvrån
gåshud och tårar förstör
lagret av bryr-mig-inte som jag
målat på min kropp
var har vi varit
i alla år
vi skulle skrattat pratat skrikit mer
vad har vi gjort
vad har vi gjort
blå klänning blå himmel
svart svart svart
vitt ljus i ögonvrån
vill aldrig släppa,
älskade bästa
vill inte vill inte vill vara kvar
jag vet
vi är försvunna i ett evigt dimmigt regn
kommer vi hitta varandra igen
en sång
i ögonvrån
fångar upp en tår
tar med mig på en resa
dansar runt
med mig
vi finns inte vi glömmer inte
glömmer aldrig detta
och leenden överallt
svart svart svart
vitt ljus
någonstans
salt i mitt ansikte
under bryr-mig-inte finns det där
svart svart svart panik
vill inte släppa
aldrig någonsin
vad har vi gjort,
älskade bästa
bortglömda i regnet
svart svart svart
vitt ljus
någonstans
vad har vi gjort




Fri vers av varning
Läst 193 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-30 22:49



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Aj som fan!
Det gör ont, ont!
Men på ett mycket vackert sätt.
Ibland gör det gott
att läsa sånt som gör ont
2014-12-31

    psyklist
"gåshud och tårar förstör
lagret av bryr-mig-inte som jag
målat på min kropp"

WOW
2014-12-30
  > Nästa text
< Föregående

varning
varning