Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Minnen
Min blick mot skrinet.
Ett skrin snidat i mörkaste sinneslag.
Ett skrin laddat med sorterade mörka minnen.
Ett skrin så vackert på ytan.
Ett skrin så fyllt av ondska.
Jag låser skrinet omsorgsfullt.
Slänger nyckeln i en A-brunn på min promenad.
Aldrig mer ska dessa minnen få mig att må dåligt.
Jag går mot ljuset.
Lycklig nu.




Prosa av Netto
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-31 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Netto
Netto