Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat


Om du skulle våga närma dig.
Du skulle få hålla mitt hjärta i din grova hand.
Skälvande.
Pulserande.
Ta ett bett.
Jag vill vara en del av dig.
För alltid.




Prosa av Netto
Läst 160 gånger
Publicerad 2015-01-03 17:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Netto
Netto