Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nyårspromenad


Armkrokspar


Isbark efter regn
armkrokspar stapplar fram trots
dubbar och stavar




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-01-01 13:06



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Så sant...så var verkligen nyår här.
2015-01-14

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tack för din levande haiku...ser det framför mig...tycker om
2015-01-03

  RitaBrunner
Fint förmedlat om detta årligen återkommande eländes elände!
2015-01-03

  Gunwale VIP
Man tror man ska gå säker, men plötsligt halkar man omkring där. Komiskt och träffande.
2015-01-02

    ej medlem längre
En mycket signifikativ bild för väderläget och de problem som det medför!
2015-01-01

  thyra
Ibland är inte hjälpmedlen så hjälpsamma som vi vill :) Fin bild du förmedlar!
2015-01-01

  Marita Ohlquist VIP
Du målar en bild med dina ord!

2015-01-01

  Jan Widströmer VIP
Väl fångad ögonblicksbild. De få och väsentliga ordens mästerskap.
2015-01-01

  Kattiz
Tycker mycket om!
2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP