Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sömnlöst

Ingen dvala, ingen ro, inga produktiva tankar

Allt tjuter, tjatar, sprutar, fast ingenting säges

Lakan är spikmatta, kudden av järn

Värmen ovarmt välkomnad, tung och sorgsen ovän

Piller, alkohol, är lika med drömlös medvetslöshet, slummer i falsk vila

Ansträngd, konstgjord sömnlunga

Fan, vad ska jag ta mig till?




Fri vers av Anna Sefyrin Höijer
Läst 416 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-01 21:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt, känslan är bekant
2015-01-11

    prima donna
uj sova bör man ju. jobbigt läge! avslappningsövningar?
2015-01-03

  Lars Hedlin
Så stark ...Känner och berörs..kram
2015-01-03

  louisegirl
Jobbigt när sömnen inte infaller sig...
Bra förmedlat!
2015-01-02

  Nanna X
vinternätterna är tunga ibland. skriva är nog bland det bästa man kan göra åt sömnlösheten...
2015-01-02

    ej medlem längre
Jobbig situation. Får man inte sova känns sängen odrägligt hård och omöjlig....

2015-01-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Sefyrin Höijer