Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När han slutar velar, slutar jag att vänta


Om velande

Det var både något fint och något sorgligt
över att han tre år senare
kom på att han saknade mig för mycket
när jag inte var i stan
Och att jag i samma stund
insåg att jag saknade något annat
mycket mer




Fri vers (Fri form) av EmmaJ
Läst 220 gånger
Publicerad 2015-01-03 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmmaJ
EmmaJ