Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utdrag ur en text från 2004-10-27. Huvudpersonen ord i "Unnes dagbok" efter att ha mött en vacker kvinna och drabbats av den kvinnliga fägringen.


Ord, ord, ord...

”…där stod jag
med hela munnen full av ord

och det enda som halkade ut
var ett generat fnissande…”



Nina Warglycke, 2004-10-27




Övriga genrer (Kåseri) av Nina Warglycke
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-03 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Warglycke
Nina Warglycke