Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själslig nöd

Vi människor

Döljer vår själsliga nöd
Och ängsliga tillkortakommanden
Bakom spritens tunga draperier
Tabletters bedövande knockout
Och narkotiska preparats förvillning

För nog är det många
Som inte känner sig uppåt
Och i stället köper en stunds syntetiskt lyckorus
För att åtminstone få en liten gnutta av fejkad lycka och falsk harmoni

Men varför…
Har det blivit så?


Nina Warglycke, 2003-06-16




Övriga genrer (Aforism) av Nina Warglycke
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-03 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nina Warglycke
Nina Warglycke