Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidtagare

Jag är en tidtagare
Tid jag tar
Din tid
Min tid
Tid äter jag
Lever på tid
det gör vi alla
men vad gör alla vi
med vår Levetid
Slösar
Väljer
Jag väljer
länge
beslutsångest
det kallas
Det är är priset
för nogrannhet




Fri vers (Fri form) av Kanske ibland
Läst 241 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-04 01:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kanske ibland