Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rädslan om att bli förälskad.


Vilda fåglar

Vilda fåglar i mitt bröst,
snälla ät inte upp mig
Jag vill stanna kvar
Två fötter på en jord
Ta mig inte
Låt min höjdskräck göra mig tung
Jag vill inte falla

Vilda fåglar i mitt bröst
Låt mig inte tro
Låt mig inte hoppas
Era vingar fladdrar
Naiva vingslag
Stanna
Utanför förgiftar verkligheten
Sanningen dödar
Snabbt och kallt




Fri vers (Fri form) av Kanske ibland
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-04 01:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kanske ibland