Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förbjuden

Det är dina ögonfransar först och främst
Dom är ju överdrivna
Alltså dom är löjligt långa
Vilken kille har sådana ögonfransar?

Sedan vidare till dina ögon
Dom är för djupa
Seriöst dom ser in i min själ
Ingen har någonsin sett sådär på mig

Inte att prata om dina händer
Dom är ju fan perfekta
Vet du inte att händer är min svaghet
Vet du inte att jag hatar att vara svag?

Jag tänker inte ens nämna ditt sätt
Du skojar för mycket
Jag bara ser på dig och börjar gapskratta från ingenstans
Det finns faktiskt en gräns för hur mycket jag orkar skratta

Och det finns en gräns för hur länge jag kan stå emot...







Fri vers (Fri form) av AnaAnta
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-05 00:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnaAnta
AnaAnta