Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kifkif

Om det är samma ord
Samma fångande fastnaglande blick
samma skämt
samma gapskratt
och samma långsamma närmande

Om det är lika spännande
Lika nervkittlande fantastiskt härligt
lika starkt
lika passionerat
och lika hemlighetsfullt förbjudet

Om du lyssnar på hennes hjärta som du lyssnade på mitt
ser på henne med samma glöd som du såg på mig
och kysser henne sådär...

Vad i helvete hade vi för speciellt då?




Fri vers av AnaAnta
Läst 129 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-03 03:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnaAnta
AnaAnta