Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en gammal kärleks dikt från år 2005


jag ser dina ögon

Jag såg i dina ögon
hur värmen strålarde ut

Jag såg dina ögon
att du var mig kär

Dina ögon, dom utstrålar
lycka och väme

Jag känner hur pulsen slår
och
hjärtat bankar

när våra blickar möts.

Dina blåa ögon
gnistrar som blå
medelhav

och när våra blickar möts
slår min puls
och hjärtat bankar


Jag ser dina ögon att du var kär i mig.




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 419 gånger
Publicerad 2006-04-08 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson