Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal kärleks dikt från 2005


kärleken är så stark

Kärleken är så
förunderligt stark

kuvas av intet i världen...

Rosor slår ut
i den hårdaste mark

som sol
över mörkas gärden.

Mitt hjärtat är ditt
Ditt hjärtat är mitt

Aldrigt jag lämnar åter den.

Min lycka är din
Din lycka är min..

Gråten är min
när du gråter.....




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 462 gånger
Publicerad 2006-04-08 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson