Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gammal dikt om I Love You


Ditt namn

Jag skrev ditt namn i sanden
De tog Havet bort..

Jag skrev ditt namn i snön
De tog Värmen bort..

Jag ristade ditt namn i trädet
Det hackade hackspätten bort

Jag skrev ditt namn i mitt hjärtat
Och de kan ingen ta bort.




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 480 gånger
Publicerad 2006-04-08 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson