Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt och brett


Trumvirvel från tall
hackspetten hörs vitt och brett
en riktig skrytmåns




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-05 12:14



Bookmark and Share


  Deva
Musik i skogen??
2015-01-09

  RitaBrunner
Underbar! =D
2015-01-08

    Birgersdotter VIP
Härlig
2015-01-07

    eva m h
Härlig hackspettsvirvel!
2015-01-07

  Anya VIP
hahaha vilken härlig beskrivning av hackspetten.... fler som känns igen på den beskrivningen.
2015-01-06

    ej medlem längre
Bokmärker din haiku. Jättebra!
2015-01-05

  Ronny Berk
en haiku som jag uppskattar; framkallar bilder som hörs, ja - förra våren såg och hörde jag spillkråkan som ...
2015-01-05

    ej medlem längre
Fin haiku Gunnel!
2015-01-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Härlig, levande natur haiku! Bra!
2015-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP