Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden går

Alltings ändlighet
märk tydligt årets slut

Starta om,
tåga mot ljus och värme
för att åter vända och
stega ljusets långsamma krympande
mot ytterligare ett år i bakspegeln

Vägen bakåt längre än framåt





Fri vers av marjatta
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-05 17:50



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Tycker speciellt om:
"stega ljusets långsamma krympande"

En tidsskildring och insikt över de dagar som återstår: färre än de passerade.
Kort text med stort innehåll.
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

marjatta