Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Strävan

Modern sa till barnet:

Håll känslan för dej själv, den stör!

Modern sa till barnet:

Dina tårar ej berör

Modern sa till barnet:

Du skulle inte finnas till

Modern sa till barnet;

Men jag får aldrig som jag vill!

Barnet sa till modern:

Jag vill dej bara väl

Barnet sa till modern:

Min rygg jag vänder åt min själ

Barnet sa till modern:

Jag gör allt för dej

Barnet sa till modern:

Om du bara ser på mej!





Fri vers av marjatta
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-02-12 19:09



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
kraftfulla vinklingar
2015-04-26
  > Nästa text
< Föregående

marjatta