Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vandrade över stjärnorna i örebro 2005-12-13


vandrade över stjärnornas mörkas grund

Vandrar över stjärnornas
mörkas grund..

siktar rak upp
mot månen

och tänker på alla minnerna
som sitter vid mitt hjärtat..

Kärlek
Rädsla
Sorg
Bitterhet

Vandrar med
mitt sårbar hjärtat.

Andades med mitt hjärta
av tungt andetag

Vandrar med mitt sårbar hjärta

och nyper all ny kraf
från luften in vid mitt hjärta..

Stannar mitt
över månen

och mina ögon siktar
mot stjärnorna.

Mitt djupa ögon
och tankar

siktade in i blinkade stjärna
av stillhet och tysnadhetens stund

Mitt hjärtat pumpar
av lungthet

över stjärnornas mörkas grund...




Fri vers av Anna Nilsson
Läst 439 gånger
Publicerad 2006-04-08 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nilsson
Anna Nilsson