Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslostormar


Ibland skymtar sorgen
fram ur skrattet
när du minst anar det.

Varje känsla
har ett nätverk av vänner
Ibland kommer dom i par,
ofta är det en
som pratar mest.
Det händer stundom att
dom kommer i flock.

Vi talar om känslostormar,
eller kanske
allmän förvirring.

Då är det inte lätt
att bli förstådd
- ens av sig själv.




Fri vers av novembersol VIP
Läst 238 gånger
Publicerad 2015-01-06 17:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

novembersol
novembersol VIP