Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Inte om vem man är, utan om vem man vill vara


Den som jag vill vara

Du frågar om jag är mig själv med dig
Jag svarar varken ja, eller nej
Jag är orättvis och inte seriös
Sanningen är sällan generös

Dock en fråga som förtjänar ett svar
Och du har mig naken, kal och bar
Jag är allt inuti och utanpå
Mer än någon kan förstå

Jag är det bästa utav alla som jag mött
Plockar sånt som andra strött
Och lägger pussel med unika motiv
Det är jag, det är mitt liv

Så när jag vågar svara
Är jag just den, som jag vill vara
Jag trivs som bäst med mig
När jag är med dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Crapnex
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-14 19:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crapnex
Crapnex