Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dum och lycklig


För en dag eller två

Jag ber om att få vara korkad,
Om än bara ibland.
Jag vill slippa bry mig,
Bara för att jag kan
Jag vill vara tanklös,
För en da, eller två,
Jag vill slippa förstå

Jag ber om att få vara ensam
Om än bara ibland
Slippa leva efter att man
Ska ta hand om varann
Jag villa vara fri från ansvar
För en dag eller två
När jag inte orkar gå

För ett ögonblick i tiden
Skall det bara vara jag
Inet snack om plikter,
Inga förbannade arbetslag
Inga räntor eller lån
Jag ska sitta någonstans längs ån
Gå barfota i gräset
Och bara vara jag
Bara vara, bara vara
jag




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Crapnex
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-19 07:06



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du skall alltid kunna vara bara du!

gott andat
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Crapnex
Crapnex