Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min väg från verkligheten


Om jag ska vara din

Om jag ska vara din
När det passar dig
Så får du vara min
När det passar mig
Jag ska vara för dig
Om du är för mig

Om du ska ha av mig
Så ska jag ta av dig
Mitt ska vara ditt
Om ditt är mitt
Jag håller hårt i dig
Du håller hårt om mig

Om du vill vara med mig
När det känns bra för dig
Så ska jag vara med dig
När det känns bra för mig
Om du vill ha mig får du ta mig
Om jag vill ha dig får jag ta dig




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Crapnex
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-23 22:57



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
låter perfekt
2015-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Crapnex
Crapnex