Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kör ner huvudet och spring. Tänk inte, bara gör.


Ignorant

Jag ser en som bränner bilar
Och en som kastar sten
En annan tar sig hem
På ostadiga ben

Någon bär vatten
Andra bär berg
De glada skratten
En jävla massa färg

Det lindrar att tänka
Att inget spelar roll
Det är jävligast för den
Som har koll

Jag ser en som dansar på en brygga
En som spejar från en bro
En som kysser en annan,
Och en som saknar en sko

Ingen av dem inser
Att de hör ihop
Ingen av dem vill se
Att de är nått stort




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Crapnex
Läst 242 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-03-14 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crapnex
Crapnex