Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bara ren, fjollig hyllning till någon, någon annanstans.


I andra änden av stan

Du undrar var livet tog vägen
Och jag är nog likadan
Vi har samma, vindar och väder
Men du är i, andra änden, av stan

Det är så öde och tyst,
Så dystert och trist
Lika ensamt på natten,
Som det är på dan
När du är i, andra, änden av stan

Jag kan sjunga om hur hjärtat
Inte orkar slå normalt
Men det skulle vara så banalt
När jag vill ge dig något vackert,
Något kolossalt




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Crapnex
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-02-18 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crapnex
Crapnex