Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Politik är inte allt. Allt är politik.


I inga andras ögon

Sitter i en lägenhet i Köping
Och det doftar politik
Man värnar om varandra
Den ena är den andra lik

Och i inga andras ögon är vi rädda
Och i inga andras ögon är vi små
För i alla andras ögon är vi starka,
Där vi står
Fastän tiden är svår

Cyklar tvärs över torget
Och det doftar politik
Man håller om varandra
Ger konstruktiv kritik

Och i inga andras ögon är vi rädda
Och i inga andras ögon är vi små
För i alla andras ögon är vi starka,
Där vi står
Fastän tiden är svår

Går längs betongen
Och det doftar politik
Man glömmer bort att andas
Man kväver sina skrik

Står på balkongen
Och det doftar politik
Man sätter mål i livet
För att undvika panik

I mitt huvud ekar sången
Och det doftar politik
Och det doftar politik




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Crapnex
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-19 22:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crapnex
Crapnex