Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När man står sådär stilla, och allting runtomkring går väldigt fort.


En och en till

Jag ser smutsiga dagar
Hos människor med stil
Jag ser skitiga fötter
Och stress i kavajen

Jag ser lummiga intellekt
Och skarpa ögon
Jag ser en och en till
I tunnelbanans skitiga kalabalik

Några skrattar, några pratar, några hissar några ratar. Fraktaler i ett mönster, som återspeglar allt, allt mellan varmt och kallt

Jag ser stad och bergväggar
Pappersprydd betong
Jag ser en och en till
I tunnelbanans skitiga kalabalik

Några skrattar, några pratar, några hissar, några ratar. Fraktaler i ett mönster, som återspeglar allt, allt mellan löpare och halt

Jag ser avsked och möten
Jag ser ensamhet
Jag ser en och en till
I tunnelbanans skitiga kalabalik

Några skrattar, några pratar, några hissar, några ratar
I tunnelbanans skitiga kalabalik




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Crapnex
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-02-28 19:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Crapnex
Crapnex