Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåtlåt

Har du sårat vännen din,
har du gjort något du ångrar?

Undvik gråt
säg förlåt
med en låt!

Har du varit otrevlig,
har du sagt något väldigt dumt?

Undvik gråt
säg förlåt
med en låt!

Har du haft en dålig dag,
har du låtit någon lida?

Undvik gråt
säg förlåt
med en låt!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Dan Myrbeck
Läst 546 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-01-07 15:41



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Ett litet men viktigt ord.
2018-04-19

  soligajag_1 VIP
Så rätt så. Förlåt är ordet som hjälper alla att må bra!! Bra poesi med sång!
2016-03-08

    Bodil Sandberg
Det viktigaste ord som skapats
tack för fin och känslosam
läsning

2015-01-16

  Eva Helene VIP
Klokt och bra!
2015-01-13

    ej medlem längre
Viktigt ord att ge och ta emot..
2015-01-13

  anits VIP
Förlåt ett viktigt ord, som bör användas med respekt!
2015-01-12

    ej medlem längre
Att kunna säga förlåt är en styrka som inte alla besitter - snyggt Dan..
2015-01-12

  Bibbi VIP
Helt suveränt bra!
2015-01-09

  Angel of love
Förlåt är ett ord som bör användas med respekt och ärlighet.
Ett viktigt och fint ord.

2015-01-09

  Chawa VIP
Ordet förlåt är nyckeln till frihet för både en själv och den andre... Soning ger frid och all skuld blir ogjord. Mycket fint budskap!
2015-01-08

  Irene Åberg
Bästa*Dan Självklart Säg Förlåt**
Var snäll mot dina Vänner*
Även dom du inte Känner*
Var Sann*Ärligt*
Det Vinner*Alla*PÅ
Tänk*att*det*ska*vara så svårt att säga*FÖRLÅT***/KRAM
2015-01-08

  Lars Hedlin
JA just precis så! Mycket bra min vän! :)
2015-01-08

  Connie
Tänkvärt, så himla bra beskrivet! Vi kommer att vara olyckliga ända tills vi väljer förlåtelsens väg och förlåter även oss själva!

2015-01-08

  ULJO
Ett ord att ta på största allvar
2015-01-07

  aol
Förlåt är ett stort ord att säga,
2015-01-07

  Maria Sundelin VIP
Ett bra råd
2015-01-07

  louisegirl
Ett så viktigt ord <3
Jättefint skrivet!
2015-01-07

    ej medlem längre
Mycket klokt!
2015-01-07

  agneta pichler
Som ljuv musik
Du låter andra ta del
Av en av dem viktigaste
Visdomsord

FÖRLÅT
2015-01-07

  Anya VIP
Viktigt att kunna. Alla klantar vi till det någon gång.
2015-01-07

    ej medlem längre
Ett av språkets vackraste ord...förlåt.

2015-01-07

  ResenärGenomLivet VIP
Ett viktigt ord...så fint...
2015-01-07

  Teresia Ridell
Förlåt är bra så länge det kommer från hjärtat (och med en sång är ju inte fel:)
Fint !
2015-01-07

  Marita Ohlquist VIP
Varför inte?

Förlåt är ett litet ord med stor betydelse.
2015-01-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Visst så göra...
Om förlåt be...
God idé!
2015-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Vilken bra idé!
2015-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck