Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur någon försöker vara som en annan


Människans okunnighet

Du är vacker
Jag är vacker som du
Du är super söt
Jag försöker se söt
Du har bra kläd stil
Jag har bra klädstil
Du är god hjärtat
Jag är godhjärtad
Och sen rasar allt samman
Människorna får en falsk bild av dig
Och du blir aldrig dennäkta och tyckt om för det du är
Så låt inte människan styra dig och min vän




Fri vers (Fri form) av Percy21
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-07 20:53



Bookmark and Share


  agneta pichler
Att vara sig själv
Utan rädsla för
Andras kritiska ögon
Kan nog va så svårt
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Percy21
Percy21