Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
:)


När jag till sist förstår

Allt faller samman
Den värld som jag engång i tiden trode var SAN slår i kross
Jag ser sannigen
Rasister överallt
Mördare,teorister och plagers ja över allt
Världen är ey SAN
Människan är så fals
För våran hjärna är dum som en sten
Men kroppen så len




Fri vers (Fri form) av Percy21
Läst 252 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-11 20:46



Bookmark and Share


  Angel of love
Väldigt bra skriven text.
2016-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
Det är svårt att förstå hur mycket ondska det finns i världen.
2015-01-12

  Suss Petersson
mm..ja människan gör massor av fel...en sann dikt med ett fint budskap
2015-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Percy21
Percy21