Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryckta revär

En massiv drömsfär
Växer i ett urlakat
Dött universum

En passiv gömd här
Faller vid en bejakad
Blek tidsresenär

En hastig fanfar
Dröjer där i kavalkad
Av ryckta revär



© georgmoller.se





Bunden vers (Haiku) av Georg Möller
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-07 23:45



Bookmark and Share
  > Nästa text
< Föregående

Georg Möller
Georg Möller