Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasiga läppar

Med ögon som äter upp mig
Och stora händer som plockar upp mig
En mjuk mun och en varm blick
Du gav mig lite värme
Och med trasiga läppar gick jag hem igen




Fri vers av Flyktbenägna Nellie
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-07 23:57



Bookmark and Share


    Haraldthor
realism o tidsdröm,...så fin!!!
2015-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Flyktbenägna Nellie
Flyktbenägna Nellie