Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör sig

tvättmaskinen rör sig
håll dörren stängd

bilen kan fara i väg

vad gör vi då med julen




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 163 gånger
Publicerad 2015-01-09 12:35



Bookmark and Share


  axveronika
ha ha kan man fråga sig
2015-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson