Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge vi lever... lär vi

Han gav Henne sin tillit

full access serverat på ett fat

men Hon svek Hans förtroende

Han gick till Stödet och bad om råd

Han frågade om tillit kunde byggas upp igen

Stödet svarade att möjlighet finns

Vi är människor och ibland gör Vi fel

det är av felen Vi lär oss att göra rätt

när Vi ber om förlåtelse och menar det Vi säger

kommer tiden på sikt att läka Oss.

©AngelaBohlin




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-01-10 09:40



Bookmark and Share


  Minkki VIP
tänkvärt...
2015-01-15

  Lars Hedlin
INSIKTER!
2015-01-11

  ResenärGenomLivet VIP
Visa ord...tänkvärt...
2015-01-10

  bittemi VIP
Ja visst går det att förlåta, men inte allt
2015-01-10

  Carl Mikael Fäldt
Hoppfull tillika med meningsfull text tycker jag!
2015-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Visst går det men det har ingen tidtabell.
2015-01-10
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP