Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I\'m sorry

I\'m sorry for not be like you
I\'m sorry for thinking a diffrent way
I\'m sorry that I\'m not like the things you like
But makes all that me to a vorthless human?




Övriga genrer av love_micke
Läst 345 gånger
Publicerad 2006-04-09 12:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

love_micke