Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mmmm vet inte.....


fin dikt

Jag står naken i en rykande storm
Hagel och vind river min sargade kropp
Där sjunger jag och gläds,åt det vackra väder din sol har tänt i mitt hjärta




Fri vers av love_micke
Läst 491 gånger
Publicerad 2005-08-31 19:24



Bookmark and Share


  Jacke Drömaren
Hoppas att solen lyser för evigt
2005-09-15

  Ola Rydberg
Fin
2005-08-31
  > Nästa text
< Föregående

love_micke