Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sak jag har brotats med länge nog nu


Hemligheten

Det finns en hemlighet långt inom mig
En som ingen vet och aldrig kommer få göra
Jag skäms så över det
Jag har ett strot behov av att berätta det för någon
Men ingen skulle förstå
Jag har brottats med det här problemet länge nu
Så jag klarar nog ett litet tag till
Jag sårar folk i min omgivning om det skulle komma ut
Och det klarar jag inte




Övriga genrer av love_micke
Läst 274 gånger
Publicerad 2006-06-28 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

love_micke