Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite mera

båten går på djupet

ingen vill följa med

alla slåss om en plats
uppe vid ytan
fast det är på djupet
vi klarar av att andas

lite mera




Fri vers (Fri form) av Börje Larsson
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-12 23:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Börje Larsson
Börje Larsson