Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pessimisten

Du sov i mina kalla lakan
skälvande ögonfransar
jag satt vaken
på sängkanten
läpparna mot din tinning en sekund
borde ha vart lycklig

Färdas vi genom samma galaxer?
finns vi i samma solsystem?
mina fingrar mot din bringa
medveten om att jag inte får behålla dig

Under mullret av fläkten
försöka överrösta pessimisten
varje bloss på cigaretten
påminner mig
men snälla kasta inte bort mig




Fri vers av Flyktbenägna Nellie
Läst 264 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-13 17:23



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
snyggfångat
2015-01-21

    ej medlem längre
Stark text!
2015-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Flyktbenägna Nellie
Flyktbenägna Nellie