Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondikt 3

Rostade mackor
en lampa som hänger
i luften kringmålad
av svart
luftvärmepumpens
smekande ljud
en dag kvar till helg
stämningen på jobbet
lättar




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 219 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-01-15 06:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan