Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tystnad

Tystnad
och sedan djupa andetag
I månskenet utanför
en skatas vingslag

Tystnad
och begynnande stadsbrus
Genom persiennerna
en solstråle
I ett grimaserande öga
Och på naken hud




Fri vers av Ceres
Läst 222 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-01-15 18:05



Bookmark and Share


  blekhet VIP
Mycket bra!
Särskilt andra stycket var träffsäkert!
2015-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ceres
Ceres