Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snabbt och kort om hösten.


Hösten

I min kropp,
ro och ångest
kombinerat djupt innanför
en varmfodrad jacka

Snart ångande andetag
om någon vecka
kanske
när träden klätt om
igen.




Fri vers av Ceres
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-27 14:43



Bookmark and Share


  Thurizas
Jag längtar och din text fick mig att inse det :D ro och ångest här med men det är värt det bara för att riktigt se hur mina andetag syns.
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ceres
Ceres