Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika strategier ger olika resultat

Ibland blir vi medvetet

eller omedvetet sårade

och agerar på känslan av ett svek

en del väljer att bygga en mur

för att på så sätt minska möjligheten 

att bli sårad igen

andra väljer att inte lägga första stenen

de känner att de har blivit sårade

men agera inte på känslan 

utan accepterar situationen 

och låter den passera

tankens kraft är mäktig! 

© Angela Bohlin

 

 




Fri vers av Angela Bohlin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-01-16 16:27



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra!
2015-01-17

    Dan Myrbeck
Tänkvärt!
2015-01-16
  > Nästa text
< Föregående

Angela Bohlin
Angela Bohlin VIP