Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

crescendo.

Du får hoppas att du lär dig
detta livets melodi
Fastän tonerna glöms bort tills
ögonblicket är förbi

Du får hoppas att du lär dig
detta livets långa dans
Ett steg bak men två steg fram tills
allt som finns är acceptans

Du får hoppas att du lär dig
lyssna till allt det som finns
Låt musiken lyfta dig tills
crescendot är allt du minns




Fri vers (Prosapoesi) av fågelperspektivet
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-01-18 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fågelperspektivet