Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Septembersaga

Hon faller ihop
Begravs i sig själv
Hon stängs in
stänger ut
stänger av
stannar inne
styckar tankar
struntar i sms

och jag vill hjälpa
göra skillnad
skilja henne
från skillnaden
skylla på någon annan
andas kölden
skulden

Vill säga till säga ifrån
ifrågasätta frihetsberövandet
röva bort allt som gör hjärtan kalla
kalla in förstärkning
stärka livslusten
lura styrkan tillbaka

Låter henne gå
går iväg från alla
allvaret förintar
intar skyddsposition
poeten försvinner
vinner inga pris
isen fryser i spåren
sprider tystnaden

staden leker med er
erbjuder för lite
Sliter bort oss från varandra




Fri vers (Fri form) av fågelperspektivet
Läst 356 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-09-22 11:13



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Hittar mycket känsla i denna
Kramar
2015-09-26

  Fröken Stork
Jättefin, bra flyt! älskar sättet du låter orden rinna som av sig själva, men var försiktig med element som kan stoppa det flytet. (raden om sms tex.)

2015-09-23

  Alexander Gustafsson
jag gillar denna...
får en känsla av hur svårt
det kan vara ibland.

2015-09-22
  > Nästa text
< Föregående

fågelperspektivet